MHRS Randevu alma taktikleri 2024

MHRS Randevu alma taktikleri

Mhrs randevu alma taktikleri ile sizlerle beraberim. Biliyorsunuz şu anda en büyük problem MHRS üzerinden günlerce aramamıza rağmen randevu alamıyoruz.

Bende sizler için benimde kullandığım ufak 2-3 ipucunu paylaşacağım. Bu sayede randevu alabilirseniz bir duanızı alırım.

Mhrs Randevu alma saatleri kaçtır?

Mhrs randevu alamıyorum hep dolu diyorsanız. Bunun için önce MHRS randevuları ne zaman güncelleniyor ona bakmak gerekli. Mhrs kolay randevu almak için sistem Her sabah saat 10.00 da randevuları ileri dönük randevularını açar.

Bu randevuları alabilmek için 182 nolu hattı sabah 9.57 gibi arayın. Yada MHRS uygulamasını ayarlayıp almak istediğiniz randevuyu tam saat 10.00 geçe onaylayarak deneme yapın.  Daha önceden yenileme saat 16.00 dı bu değişti. Bunu hala böyle bilenler varsa lütfen saat 10.00 olduğunu arkadaşlarına bildirsinler.

Mhrs gece randevu alma denemesi

İki numaralı püf noktamızda gece saat 00.00 da deneme yapmak olacak. Yine gece saatlerinde hem yoğunluk az oluyor hemde yeni güne geçtiğimiz için bazı randevularda güncelleme oluyor bu yüzden gece saat 00.00 da da yine telefonunuzu ayarlayarak tam o saatte başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunların tamamını uygulasanız dahi Mhrs randevu yok durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun sebebi ise ülkede ki doktor eksikliğinden kaynaklamaktadır. Tabi hastalık durumuna göre poliklinikleri sebepsiz yoran insanlarda vardır.

Gss prim borcu sorgulama yaparak borcunuzu öğrenebilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu